Als ik hem aankijk knikt hij bijna onzichtbaar en ontstaat er een glimlach om zijn mond. Ik kijk even naar Marcel en zie dat hij nog steeds zit te lezen en niets van mijn oogcontact met de onbekende man heeft meegekregen. Als ik opnieuw naar de man kijk ontstaat die sympathieke lachrimpel rond zijn mond weer. Deze keer is het opzichtiger en lijkt het bijna een flirt. Ik volg zijn bewegingen, zijn hand krabt even over zijn rechterborst alsof hij daar jeuk zou hebben. In tussentijd benadrukt hij zijn gespierdheid en lijkt hij een geraffineerd spel te spelen.

Ik zie hoe hij zijn lippen vochtig maakt en brutaalweg zijn blik op me richt en me van top tot teen bespiedt. Uit ongemak ga ik verzitten, buig ik even naar Marcel om zijn arm te strelen en hem een zoen te geven, die overigens dankbaar wordt beantwoord. Nog voor Marcel zich weer achter de krant heeft verschanst voel ik een been langs die van mij schuren. Ik verroer me vreemd genoeg niet en onderga dit fysiek contact zomaar.

Nu bespied ik hem. Zijn prachtig donkerblauw shirt, de nonchalante kaki broek en de leren schoenen die exact bij zijn riem passen neem ik tot in de details op. Hij heeft gevoel voor stijl, zelfs de band van zijn horloge matcht met zijn riem. Zijn bruine huid, het korte zwarte kapsel en het verzorgd baardje maken hem zelfs sexy, en dat weet hij als geen ander.

Hij daagt me uit, kijkt naar me. Zijn hoofd rustend op zijn hand, een duim tussen zijn lippen en een tong die zichtbaar zijn duim bespeelt. Ik voel me steeds ongemakkelijker worden en ga opnieuw verzitten. Hij speelt met me en weet dat hij me in zijn greep heeft. En dat terwijl mijn man naast me zit. Het zweet gutst inmiddels onder mijn armen en ik schuif alweer op mijn stoel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *